Hvad er healing?

Healing betyder at gøre hel. Udgangspunktet for al healing er, at alt i og omkring os dybest set er energi. Det er helt på linje med naturvidenskaben, der også forudsætter, at alt er bundet sammen af energi (på atomplan). Når man healer arbejdes med menneskets energifelt, og med den overbevisning, at der findes en universel energi, der gennemstrømmer alt. Denne energi betegnes forskelligt alt efter, hvor i verden du befinder dig: livsenergi, chi, qi, prana, osv. og er en højfrekvens energi, der hjælper med at genskabe både fysisk og psykisk balance. Når naturvidenskaben alligevel ofte sætter sig imod anvendelsen af healing, så er det netop på grund af overbevisningen om en universel energi. Der i mod har anerkendelsen af, at mennesket består af energibaner, vundet indpas mange steder i konventionel behandling, hvorfor akupunktur og zoneterapi i dag tilbyde hos flere læger og på sygehuse.

Hvordan foregår behandlingen?

Healing er en måde at afbalancere kroppens energifelt på ved gennem healeren at forbinde klienten med den universelle energi. Healingen foregår hos mig ved at modageren ligger på en briks. Jeg placerer herefter mine hænder hen over kroppen, hvor jeg intuitivt kan mærke, at der skal heales. Herefter påbegyndes healingen.

Efter afslutningen taler vi om, hvad du har registreret under healingen. Nogle oplever, at de ser symboler, billeder, lyde, dufte eller andet under behandlingen, andre føler sig afslappede, energifyldte, rolige eller måske trætte. Ind imellem får jeg intuitive beskeder, som jeg formidler så objektivt som muligt. Effekten af healingen er forskellig fra menneske til menneske og fra gang til gang. Lige som ved al anden behandling eller undervisning for den sags skyld. Man får det bedste resultat, hvis man er åben og modtagelig for det. Der er ingen bivirkninger ved healing. Men man kan opleve fysiske- og følelsesmæssige reaktioner ved healingen.

Effekt

Healingen aktiverer kroppens evnen til selvhelbredelse og hjælper derfor på en lang række af både fysiske og psykiske ubalancer. Vores krop kan langt hen ad vejen behandle sig selv feks  som vores immunsystem bekæmper virus og vores sår heles. Healing genskaber kroppens balance på energiplan og det sætter feks skub i kroppens egen biokemiske processer, hvorved stress reduceres. Derfor er healing også effektfuld på stress.