Energi-boost til både krop og sind

  • Savner du overskud i hverdagen?
  • Trænger dit humør til et løft?
  • Har du brug for fornyet energi og motivation?
  • Mangler dit selvværd et løft?
  • Søger du mening og retning i dit liv?
  • Ønsker du at komme af med tristhed og træthed?
  • Har du uløste problemer, du ønsker at finde løsninger på?
  • Drømmer du om at turde gå nye veje?

Så har du brug for energi-behandling!!

Hvorfor vælge energibehandling?

Rigtig mange mennesker lever i en hverdag, hvor de mere overlever end lever!! Rigtig mange mennesker oplever alt for ofte, at hverdagen er præget af tristhed og træthed. Mange har en følelse af, at de ikke slår til, eller at de burde gøre noget helt andet – men tør ikke eller orker ikke at ændre på det!! Når livet mere overleves end leves, så er energiniveauet lavt. Det kan mærkes både fysisk og psykisk. Dit gode humør og gå-på-mod forsvinder, og erstattes af overlevelsesstrategier og nødløsninger.

Det er aldrig for sent at gøre noget ved det!!!

Med energibehandling vælger du den optimale løsning for at ændre din hverdag og vende energiniveauet.

Hvad er en energibehandling?

Energibehandlingen styrker dig, giver dig balance og tilfører dig energi. Gennem coachende samtaler får du redskaber og indsigt i forhold til, hvor du befinder dig lige her og nu, samt teknikker til at øge dit energiniveau i dagligdagen. Intet skaber mere energi, end når du føler, at der er retning og mening i dit livet. Gennem healing bruger jeg mine intuitive evner til heale og mærke din krops energifelt og rette op på evt ubalancer. Du vil hurtigt mærke, at et afbalanceret energifelt skaber ro og overblik og giver en masse energi til at løse de udfordringer, som er i dit liv. Du vil også opdage, at når du arbejder med dig selv på energiplan, så får du et helt andet perspektiv på dig selv og din hverdag, som skaber klarhed og retning.

Metode

Metoden er udviklet på baggrund af viden hentet fra energi-psykologien samt mine intuitive evner. Metoden tager udgangspunkt i tankerne om, at vores krop, sind, følelser og overbevisninger hænger sammen i et komplekst energifelt og dette påvirker og påvirkes af de mennesker og miljøer vi er en del af. Læs mere om energi-psykologien her

Interesseret i energibehandling?

Kontakt mig for en uforpligtende samtale, så finder vi ud af, hvad der er bedst for dig. 

Jeg glæder mig til at høre fra dig 🙂

Kontakt mig her

Behandlingen foregår i min klinik i Holbæk.

Pris: 900 kr pr session