Unik og yderst effektiv stressbehandling

Holistisk stressbehandling:

Listen over stress-symptomer er lang:

  • Spændinger i nakke, hovedet, skuldre og/eller ryg
  • Mavesmerter
  • Tics
  • Hukommelsesproblemer
  • Irritation
  • Tristhed
  • Træthed
  • …….

Måske har du dem alle? Måske kun få? Men fælles for alle med stress er, at stress rammer både hoved og krop.

Derfor bør hele kroppen behandles, hvis stress skal effektivt til livs!

Behandling

Holistisk stressbehandling er en ny og helt unik behandlingsform, jeg har udviklet på baggrund af mange års erfaring i behandling af stress. Det er en behandling, hvor HELE kroppen behandles gennem en kombination af healing, afspænding og stresscoaching. Healing er en fantastisk metode til at genoprette din krops balance og den understøtter din krops helbredelsesproces helt optimalt. Samtidig er healing en meget behagelig og nænsom behandling, som egner sig perfekt til stressede mennesker. Du vil hurtigt mærke, at du får mere ro og samtidig mere energi, fordi din krop endelig slapper af. På den måde får du langt mere overskud til at arbejde med de værktøjer, du får gennem stresscoaching. For stresscoaching er selvfølgelig vigtig, det er her, du får hjælp og sparring til at ændre på de ting, der skaber stress i dit liv.

Gør dig selv en tjeneste – prøv holistisk stressbehandling – du kan mærke forskel allerede efter en behandling!

Metode

Grundstenene i den måde jeg arbejder med stress på er, at din krop har brug for at restituere, før du effektivt kan begynde at arbejde med de udfordringer, der er i dit liv (Læs mere om 3 faser ud af stress). En krop ude af balance – er et sind ude af balance!

Metoden bag holistisk stressbehandling er udviklet på baggrund af viden hentet fra kognitiv psykologi, positiv psykolog, energi-psykologien samt mine intuitive evner. Metoden tager udgangspunkt i viden om, hvordan vores krop, tanker, følelser og overbevisninger indbyrdes hænger sammen i et komplekst energifelt og dette påvirker og påvirkes af de mennesker og miljøer vi er en del af.

» Læs mere om energi-psykologi her

» Læs mere om healing her

» Læs mere om kognitiv coaching her

Er du intresseret i holistisk stressbehandling – så kontakt mig for en uforpligtende samtale

Kontakt mig her

Behandlingen foregår i min klinik i Holbæk

PRIS

1 times holistisk stressbehandling:  900 kr.

Holistisk stress behandling

– fjerner stress i både hoved og krop