På rejse med mit åndedræt

Indersiden af mig

Det gjorde jeg i sidste weekend på endnu et fantastisk åndedrætskursus, og jeg kan mærke effekten endnu:-) For at være sammen med sig selv og sit åndedræt er en dybt fascinerende og meget intim oplevelsesrejse ind i  én selv. Gennem lette øvelser rettes opmærksomheden mod dit indre og dit åndedræt. Gang på gang undres jeg over, at dét der er på indersiden af mig, ikke altid svarer til det, som jeg TROR, er derinde.

Kan man vende hver sin vej?

Jeg følte mig egentlig både udhvilet og overskudsagtig, da jeg lørdag ankom til kurset. Men da jeg satte mig ned og mærkede mig selv; mit indre rum og mit åndedræt, var det som om, jeg vendte hver sin vej!!! En følelse af at gå både frem og tilbage på samme tid, ramte mig. otte timer senere var mit indre rum og jeg det samme sted. Efter en fantastisk rejse mod midten af mig selv, sad jeg, på selv samme stol som jeg begyndte, men nu med en dyb følelse af centrerethed – som stadig er hos mig 🙂

Fra midten af mig mærker jeg, hvor jeg vil hen

“Og hvad skal det til for?” spurgte min undrende kæreste, da jeg begejstret kom hjem. Når jeg befinder mig i midten af mig selv, så føler jeg mig rolig og verden mærkes langt mere meningsfyldt. Mit udsyn ændres og centreres om det, der er vigtigt for mig. “Og hvad gør det godt for?” spurgte den søde kæreste igen – stadig ikke helt overbevist! Når mit fokus rettes mod dét, der er vigtigt for mig, så sker der sjovt nok noget med min verden. I denne uge har jeg taget vigtige beslutninger; om endelig at tilbyde holistiske stressbehandlinger. Jeg er tilfældigt stødt ind i mennesker, der lige nøjagtig har den viden, jeg har brug for. Kunder er begyndt at kime mig ned, og pludselig viser der sig løsninger på problemer, jeg har gået med i månedsvis. Når jeg kigger ud på verden inde fra midten af mig selv, så er det meget nemmere at se det, som JEG gerne vil. Nogle af os tror også på, at når du tydeligt mærker, hvad DU vil – så skal de ting, du tror på, nok komme til dig. Tror faktisk jeg fik ”overbevist” ham den søde, skallede kæreste, der selv er verdensmester i at få ting til at manifestere sig:-)

 

Hent inspiration og hjælp fra andre

Jeg har i årevis arbejdet med vejen til mit eget og til andres indre. Jeg henter altid inspiration og hjælp hos andre professionelle, når jeg arbejder med mig selv, fordi det er langt mere effektivt at få hjælp udefra, end at tror på, at jeg kan klare det hele selv. Der er mange veje ind til dit indre. Healing og energibehandling er MIN måde at hjælpe dig med at finde ind i dig selv. Har du lyst til at begynde din rejse mod det indre af dig selv og finde ro og retning i dit liv, så læs mere om energibehandling her.

Læs mere om energibehandling her